Premiere: Hør Christian d’Ors groovy disco-epos ‘Tough Soul’

Premiere: Hør Christian d’Ors groovy disco-epos ‘Tough Soul’

Søger man rendyrkede 70’er-vibes til klubben, ringer man til Christian d’Or. Den danske discoaficionado har i mere end 15 år huseret som elsket pladevender i det københavnske natteliv, og nu springer han for første gang ud som fuldblodssangskriver på den kommende ep ‘Tough Soul’, hvor vi i dag har snigpremiere på titelnummeret. Lyt til ‘Tough Soul’ forneden.

Vi er milevidt fra det hysterisk morsomme Disco Dick-‘kulthit’ ‘Hot Pants’ – og så alligevel ikke. Groovet er nemlig stadig primus motor på det nye nummer, der over ni minutters spilletid tager lytteren i hånden på et tåget dansegulv, mens en gyngende bas danser en sløv vals med insisterende synths og d’Ors mørkeromantiske soul-baryton.

Den nye ep er produceret i samarbejde med ‘Bijoux’-makkeren Niels Bagge fra Vinnie Who.

‘Tough Soul’-ep’en lander den 22. april, og dagen før spiller d’Or de nye numre live til en releasefest på Jolene, hvor både Kasper Bjørke og Vinnie Who kigger forbi med dj-sets på aftenen.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af