Ready for the weekend: Hør Disclosures remix af Flumes ‘Never Be Like You’

Ready for the weekend: Hør Disclosures remix af Flumes ‘Never Be Like You’

Det var småt med detaljerne, da Disclosure og australske Flume tidligere på ugen via Facebook varslede om et kommende samarbejde. I dag har de så løftet sløret for et dugfriskt Disclosure-remix af Flumes ‘Never Be Like You’ feat. Kai, der har fået en alvorlig vitaminindsprøjning

Det nye remix er Disclosures første af slagsen i to år, hvorimod det ikke er første gang, de to klubfænomener støder hovederne sammen. Flume har nemlig selv haft sine kyndige producerfingre i house-duoens ‘You & Me’ fra 2013, og derfor kan det nye remix betragtes som en return the favour fra Disclosures side

Disclosure har netop givet koncert i Tap1, mens Flume kan opleves på sommerens Northside Festival. Flume har også et nyt album på vej i 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af