R’n’b-sangerinden Kehlani indlagt efter selvmordsforsøg

R’n’b-sangerinden Kehlani er på hospitalet efter et tilsyneladende selvmordsforsøg. Nyheden kom frem i går aftes, efter hun selv postede nedenstående billede via sin Instagram (som efterfølgende blev slettet) med en tilhørende trist udtalelse om at ville forlade verden.

Baggrunden for selvmordsforsøget er endnu ikke bekræftet, men der går rygter om, at det bunder i visse mediers udstillelse af Kehlanis kærlighedsliv. Mandag morgen postede hendes ekskæreste, OVO-sangeren PartyNextDoor, et billede af de to hånd i hånd i en seng via Instagram. Med var teksten: »After all the shenanigans, still got the R&B singer back in my bed«.

Billedet blussede efterfølgende op for rygtet om et nyligt brud mellem Kehlani og basketballspilleren Kyrie Irving som følge af utroskab – en historie, der samlet set skabte et større mediecirkus online.

Om de respektive hændelser har direkte sammenhæng er ikke til at sige, men Kehlani kommer selv ind på det i den føromtalte udtalelse: »Don’t believe the blogs you read .. No one was cheated on and I’m not a bad person … Everyone is hurt and everyone is in a place of misunderstanding…«

Alle rygter til side er det under alle omstændigheder utroligt sørgelige nyheder, og vi ønsker naturligvis kun alt godt for sangerinden, der sidste år udgav sit debut-mixtape ‘You Should Be Here’ og siden har arbejdet sammen med både Chance the Rapper og Zayn på hans nye album ‘Mind of Mine’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af