The Weeknd trækker sig fra Rihannas verdensturné og koncerten i Danmark

The Weeknd trækker sig fra Rihannas verdensturné og koncerten i Danmark

Glæden var stor, da det i november blev annonceret, at Rihanna gæster Danmark den 7. juli til en udendørskoncert på Refshaleøen i hovedstaden som en del af sin ‘Anti World Tour’. Og at hun ville medbringe Big Sean og selveste The Weeknd som support.

Nu er der dog slået seriøse skår i glæden, da koncertarrangøren Live Nation meddeler, at The Weeknd har trukket sig fra turneen. Han skulle have optrådt sammen med Rihanna til 24 europæiske koncerter – inklusive den danske – i juni, juli og august.

»Due to some unforeseen changes with upcoming projects, The Weeknd will no longer be joining Rihanna on her upcoming international Anti World Tour«, lyder den korte udmelding fra Live Nations internationale kontor.

Til Soundvenue udtaler den danske afdeling af Live Nation:

»Det er rigtig ærgerligt, at The Weeknd ikke kan komme med som gæst ved Rihannas koncert. Der er ved at blive fundet en afløser, og vi forventer at kunne være klar med dette meget snart. Rihanna spiller som planlagt. Yderligere spørgsmål sendes til info@livenation.dk, hvor vi vil vende tilbage, så snart der er afklaring på situationen«.

Der er intet, der tyder på, at man kan få sin billet refunderet, havde man købt den udelukkende for at se The Weeknd.

Læs også: Se The Weeknd og Lauryn Hill i intens duet hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af