Credit-listen på det nye Beyoncé-album er vanvittig – inkluderer Diplo, Outkast, James Blake, Kendrick, Animal Collective og Led Zeppelin

Credit-listen på det nye Beyoncé-album er vanvittig – inkluderer Diplo, Outkast, James Blake, Kendrick, Animal Collective og Led Zeppelin

Det er svært at forestille sig en kunstner i musikverdenen, som flere vil være klar på at samarbejde med. Beyoncé er omgivet med så megen respekt og succes, at hun tilsyneladende kan prikke hvem som helst på skulderen – det viser credit-listen på hendes nye album, ‘Lemonade’, tydeligt.

Ikke nok med at Kendrick Lamar, James Blake, Jack White og The Weeknd – nogle af tidens mest indflydelsesrige kunstnere inden for deres respektive genrer – har fremtrædende ‘featuring’-roller på tracklisten, men Beyoncé har også arbejdet med et alvorligt tungt team af producere på ‘Lemonade’.

Diplo og Ezra Koenig fra Vampire Weekend har begge en producer-credit på ‘Hold Up’. Boots, der var inde over store dele af ‘Beyoncé’, er co-producer på ‘6 Inch’, og også Mike Will Made It og Just Blaze er på producerholdet.

Der er også writing-credits til så forskellige navne som Father John Misty, Soulja Boy og Emile Haynie – sidstnævnte har tidligere arbejdet tæt sammen med Lana Del Rey.

Og så har vi ikke engang talt om samples. De er ikke alle nemme at spotte, men der er bidder af blandt andet Animal Collective, Led Zeppelin, Yeah Yeah Yeahs, Isaac Hayes, Burt Bacharach og Outkast spredt ud over albummet.

Queen Bey, indeed.

Her er de fulde credits (via Complex):

1pray 1_o649w8

2hold up_o649wx

3dont hurt yourself_o649y2

4sorry_o649yo

56 inch_o649z9

6daddy lesson_o64a02

7love drought_o64a0n

8sandcastles_o64a18

9forward_o64a1u

10freedom_o64a2f

11all right_o64a35

12formation_o64a3r

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af