Hold øje med: Kanye West-protegéen Desiigners ustyrlige trapstil

Han lyder godt nok lidt som Future, men rapperen har en lys fremtid foran sig.
Hold øje med: Kanye West-protegéen Desiigners ustyrlige trapstil

Hvad i alverden er det for en panda, alle taler om?
Godt spørgsmål. Der er nemlig en panda, der på det seneste er kravlet ufatteligt hurtigt op ad hitlisterne og ud af højtalerne alle vide vegne. Pandaens ejermand er den blot 19-årige rapper Sidney Selbii III aka. Desiigner, der netop nu ligger nummer fem på Billboard-listen – og den omtalte panda, som nummeret kredser om, er i virkeligheden en BMW X6 (der ligner en panda), hvilket måske kan forklare det knapt så vraltende tempo. ‘Panda’, der desuden bygger på et Menace-beat, blev sluppet løs tilbage i december, men blev for alvor gjort verdensberømt, idet Kanye West samplede tracket på ‘The Life of Pablo’-nummeret ‘Father Stretch My Hands pt. 2’ – og desuden kvitterede med endnu en gæsterolle på ‘Freestyle 4’ samt en signing til G.O.O.D. Music.

Okay, så det er endnu en random rapper, der bliver båret frem af et G.O.O.D. Music-stempel?
Ja ja, det virkede ganske udmærket for eksempelvis Travis Scott og Big Sean, og det er et af de heldigere stempler af slagsen. Men nu er Desiigner altså heller ikke en helt ueffen rapper, for trods hans unge alder og hammerheldige knald-debut, er der krummer i drengen. Han holder sine trapbeats i stram snor under sine mumlende, utilregnelige linjer og slæbende, melodiske flow. Derudover er han en straight up fest på en scene, hvor han slipper sin vilde stil løs og dabber, som var der intet i morgen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men… lyder han ikke lidt for meget som Future?
Jo, der er bestemt noget over Desiigners mumlende, melodiske trap-flow, der lugter lidt af Future, hvorfor mange i starten også troede, det var Future, der gæstede Kanye-numrene. Man kan klandre den unge rapkomet for at kopiere Futures stil, eller man kan se det som en virkning af, at den heftige sydstatsrap-bølge for alvor er skyllet ind over hiphopverdenen. Desiigner selv lader i hvert fald til at have det ret sjovt over sammenligningen.

Godt ord igen. Så lad mig få noget mere!
You got it! Du kan starte med ‘Panda’ – som du alligevel skal vænne dig til, idet den sandsynligvis ikke lægger sig til ro lige foreløbig. Derudover har Desiigner netop medvirket på Jim Jones-tracket ‘Finesse’ i selskab med ASAP Ferg og Rich Homie Quan, og så skulle den gode Desiigner desuden snart være klar med sit debutalbum.

Læs også: Hold øje med: Supergruppen Whitneys psykedelisk drømmende folkpop

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af