Drake varmer op til ‘Saturday Night Live’ i ny promovideo – med bagdelen på overarbejde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På lørdag vender Drake tilbage til ‘Saturday Night Live’ som både vært (dvs. også medvirkende i diverse sketches) og musikalsk gæst. Som opvarmning til weekendens program er der netop landet en ganske lovende promo-video, hvor stakkels Drizzy bliver befamlet af ‘SNL’s Leslie Jones.

Jones har adskillige ‘gode ideer’ til, hvad der skal ske, når showet løber af stablen. Men om hun i sidste ende får lov til at give Drake smæk, som var han en baby, er nu ikke helt sikkert. Bagdels-befamlinger lader det dog ikke til, Drake vil turde sige nej til – forståeligt nok.

Læs også: Drake scorer sit første nummer 1-hit: »Det største øjeblik i min karriere« er endelig hjemme

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af