Drake scorer sit første nummer 1-hit: »Det største øjeblik i min karriere« er endelig hjemme

Drake scorer sit første nummer 1-hit: »Det største øjeblik i min karriere« er endelig hjemme

»Hvis jeg får min første nummer et i oktober, vil det være det største øjeblik i min karriere til dato«. Således lød det fra Drake, da ‘Hotline Bling’ kredsede om førstepladsen på den amerikanske singlehitliste sidste år. Hvor insisterende hittet ellers var, måtte Drake (grundet sangens eksklusive Apple-streaming, der ikke indgik i hitliste-statistikken) skyde en hvid pil efter nummer 1-milepælen – lige indtil i dag.

Med den catchy, dansefordrende ‘One Dance’ har Drake nemlig endelig indtaget førstepladsen på singlehitlisten, Billboard Hot 100, og har dermed endelig sat sig på sin imødesete single-trone som hovedkunstner bag et nummer 1-track – tidligere har han ‘kun’ været med på et wildcard, da han var med på Rihannas nummer 1-hits ‘What’s My Name?’ og ‘Work’.

Med sit nye album ‘Views’ har Drake allerede indtaget adskillige hitlister og rekorder – både førstepladsen på den amerikanske albumhitliste og en rekord for flest tracks på singlehitlisten samtidig i år. Successtimen kunne ganske givet fortsætte, når ‘Views’ endelig lander på alle streamingtjenester nu på fredag.

Læs også: De bedste øjeblikke i Narduwars kugleskøre interview med Drake og ’40’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af