De bedste øjeblikke i Nardwuars kugleskøre interview med Drake og ’40’

De bedste øjeblikke i Nardwuars kugleskøre interview med Drake og ’40’
Noah '40' Shebib, Drake og Nardwuar.

Internettets sjoveste og skøreste musikjournalist er uden tvivl canadiske Nardwuar, der har interviewet en lang række af branchens største stjerner.

Nardwuar – med kælenavnet ’The Human Serviette’ – er berømt og berygtet for at få musikere på glatis via en endeløs række af gaver (ofte af musikalsk karat), som tager udgangspunkt i interviewofrenes personlige historie.

I forbindelse med ’Views’ fik Nardwuar fået en tid med Drake og producer Noah ’40’ Shebib og skruede tilmed interviewlængden op på hele 66 minutter. Det vil sige mange gaver, mange anekdoter og en hel masse grin.

Se hele interviewet nederst eller spol frem og tilbage mellem vores højdepunkter.

3:20
Nardwuar giver Shebib en gammel Kool G Rap-kassette, som produceren til Nardwuars overraskelse pakker op med det samme. Det er nemlig en sjældenhed, som nu har mistet sin værdi.

Drake: »Did you just do it right now?«
Shebib: »I just woke up«.

DN5
4:45
På ’Hotline Bling’ sampler Drake ret åbenlyst Timmy Thomas’ ’Why Can’t We Live Together’ fra 1972, og Nardwuar har her fået Thomas til at komme med en personlig videohilsen til Drake.

Drake krediterer med et nyt kælenavn: Timmy Turnt.

9:00
Drake fortæller om dengang, han var ved at komme i fængsel sammen med den jamaicanske musiker Mavado. En sjov historie – men ikke i nærheden af, hvor sjovt Drake og Shebib har det over Nardwuars måde at udtale Mavado på.

DN2
18:00
»I had never seen to many cars, so much jewellery, so much… everything«.

Drake fortæller om mødet med rapperen Yo Gotti, der viste ham, hvordan det er et være rig. Meget rig.

19:20
Nardwuar hiver en gammel vinyl frem, som viser sig at være Shebibs første production-credit nogensinde for et major label. Kunstneren er Divine Brown, men selveste Drake er med på ’additional vocals’.

Det viser sig, at arbejdet med dét nummer var første gang, Drake og Shebib mødte hinanden.

34:30
Nardwuar minder Drake om deres første interview i 2010, hvor de talte om, at Drake gemte bh’er fra sine fans i et baggagerum.

Drake forsvarer sine udtalelser med, at han virkelig var høj den dag.

DN1


40:30
Drake snakker om sit intense forhold til basketball, hvorefter Nardwuar præsenterer ham med musik fra både Kobe Bryant og Shaq – Drake har delte meninger.

48:00
Snakken falder på stripklubber, hvor Drake laver shout-outs til sine yndlingsklubber gennem tiden. Han fortæller også om rekorden for, hvor mange penge han har brugt på én weekend i syndens hule: 50.000 dollars.

54:15
»Got so many chains they call me Chaining Tatum«.

Nardwuar reciterer skøre Drake-lyrics og ender med at blive præsenteret for Drakes ‘tænkekæde’.

1:03:00
Nardwuar får historien om, hvordan Drake overtalte Lil Wayne til at lave et interview med den skøre journalist. Nicki Minaj mangler stadig at sige ja.

Læs anmeldelse: Drake ‘Views’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af