Forpremiere-fest via Facebook: Stream hele Flumes nye album – feat. Beck, AlunaGeorge, Vince Staples m.fl.

Efter et par imponerende Top Track-forløbere som ‘Wall Fuck’ og ‘Say It’ har Flume for alvor formået at skrue forventningerne i vejret forud for sit andet studiealbum ‘Skin’. Albummet lander i sin fulde længde i morgen, men allerede i dag kan hele herligheden streames via et noget uventet medie: Facebook.

Den australske producer tyede til Facebooks Livestream i går aftes, hvor han ligeledes hang ud til et lille interview samt en hel masse øl og lykønskninger. Til slut kigger en række ‘Skin’-samarbejdspartnere forbi via små videoklip, hvor de lykønsker deres producer-buddy med albummet – og det er ingenlunde hvem som helst, der har tiltusket sig en plads på pladen. Den indebærer nemlig både skud fra blandt andre Beck, Raekwon, Little Dragon, AlunaGeorge og Vince Staples (der i videoklippet allernådigst tilgiver Flume for ikke at sætte ham på albumcoveret).

Flume gæster desuden Danmark om et par uger til NorthSide Festival samt til november i Falconer Salen.

Se med i både toppen og herunder, og se nærmere på ‘Skin’-tracklisten nederst.

Læs også: Her er ni stærke europæiske festivaler, der kan kombineres med storbyferie

Flume ‘Skin’
1. Helix
2. Never Be Like You feat. Kai
3. Lose It feat. Vic Mensa
4. Numb and Getting Colder feat. KUČKA
5. Say It feat. Tove Lo
6. Wall Fuck
7. Pika
8. Smoke & Retribution feat. Vince Staples & KUČKA
9. 3
10. When Everything Was New
11. You Know feat. Allan Kingdom & Raekwon
12. Take a Chance feat. Little Dragon
13. Innocence feat. AlunaGeorge
14. Like Water feat. MNDR
15. Free
16. Tiny Cities feat. Beck

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af