Fra ‘Toxic’ til ‘Womanizer’: Se Britney Spears’ medley-eksplosion til Billboard Music Award

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis man har et bagkatalog med så mange hits som Britney Spears, kan man for alvor tale om en eksplosion af auditive stimulanser og indtryk, når det hele affyres i én samlet hitraket. Det valgte popsangerinden at gøre i går til Billboard Awards, og det var foran et publikum, der hujede så højstemt, at det næsten var på niveau med musikken selv. Anledningen var, at Spears vandt årets Millennium Award.

Kogt ned til en bouillonterning på syv minutter får vi alt fra ‘Work Bitch’ og ‘Womanizer’ til den giftigt gode ‘Toxic’, imens der forbrændes uendeligt mange kalorier af det energiske danse-ensemble, hvortil Spears’ beskedne bikini-mundering og dens svalende egenskaber passede så perfekt.

Og de seksuelle undertoner er slet ikke så under-agtige i disse hektiske minutter – slet ikke når en gigantisk sølvguitar skamrides af stjernen, eller når en gylden stripperstang får kødelig opmærksomhed af den helt pirrende slags.

Læs også: Bieber gad ikke synge live: Se ‘Sorry’ og ‘Company’ til Billboard Music Awards

Læs også: Se Rihannas sublime fremførsel af ‘Love on the Brain’ til Billboard Music Awards

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af