Her er ugens 10 fedeste fester – Byhaven åbner, Wonder-gadefest på Nytorv

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 13.36.38
Manna med Aarhus-brødre på besøg
De har arrangeret et utal af fester i Aarhus, men denne uge lander brødrene Zaks i København, når de i fælles front indtager pulten til Manna på Jolene. Natal og Milan kan både producere, arrangere fester, styre pladeselskaber og selvfølgelig dj’e, så det er et par af de største entreprenører fra den elektroniske scene i Aarhus, som kommer for at vise deres værd.

Manna Presents Natal & Milan Zaks
Torsdag den 19. maj
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES8237
Pop Revo fester videre på Sway
I weekenden slutter en æra for danske indie-festivaler, da Pop Revo for sidste gang slår dørene op i Voxhall og på Radar. Årets udgave er svanesangen for den danske festival, og udover selve koncerterne (som selvfølgelig er hovedtrækplaster), fortsætter festen alle dage på Sway med Pop Revo All Star DJ’s.

Pop Revo efterfester
Torsdag, fredag og lørdag
Sway
Læs mere på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wonderfestiwall inviterer til gadefest på Nytorv
Den ægte Wonderfestiwall foregår først til august på Bornholm, men traditionen tro varmer festivalen op med en gadefest i København. Det går ned på fredag på Nytorv med en lang række dj’s og live-optrædener. Her er unge rappere som Emil Kruse, Young Bong og Pizzagang, pop fra Thanks, King og Billie Van, mens Serbern og Shaq bare udgør noget af dj-lineuppet. Som noget nyt fortsætter det hele til efterfest i Pumpehuset, hvor Nonsens og Sugarbois blandt andet står klar.

Musik & Wonderstemning
Fredag den 20. maj
Nytorv (efterfest i Pumpehuset)
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fritz Kalkbrenner holder hof på Amager
Sidste år var tyske Fritz Kalkbrenner et af hovednavnene på Distortion Ø på Refshaleøen, og lørdag vender han tilbage til Amager, når den tyske house- og techno-troldmand, der i flere årtier har været en del af Berlins klubmiljø, tager festen indendørs i Amager Bio. Opvarmningen står lokale Lou Van for.

Fritz Kalkbrenner
Fredag den 20. maj
Amager Bio
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-fest på Rust
Selv om han ikke er helt ny i gamet, havde vi Keis Khatib med på listen, da vi tidligere på årets guidede til ti friske danske rappere, der er værd at holde øje med. På trods af masser af rutine udgav Keis nemlig først i år debutalbummet ‘Zone 2’, og de jazzede hiphop-sange derfra kan nu opleves live på Rust. JJ Wild, Dunza og Klar Parat står klar til at holde hiphop-festen kørende før og efter koncerten.

Keis Khatib x Rust
Fredag den 20. maj
Rust
Læs mere om arrangementet på Facebook

Soundvenue-Pumpehuset-2015-05-30-Soundvenue_-12
Pumpehusets Byhave genåbner med musik og kolde øl

Et af de hyggeligste steder at drikke udendørs fyraftensøl de seneste somre har været Pumpehusets Byhave. Lørdag genåbner de med kolde øl og drinks, og til at skyde sæsonen i gang musikalsk er dj’en Phase5 hyret ind sammen med poptrioen Noréll og den dansksprogede electropop-musiker Malte.

Pumpehusets Byhave: Åbningsfest
Lørdag den 21. maj
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lørdags-chill på Kalvebod Brygge
Hvis vejret ellers arter sig, bliver lørdagens bedste sted at pleje sine tømmermænd havnepromenaden Kalvebod Bølge, hvor musikeventet Bølgen finder sted fra kl. 12-21. Arrangørerne sigter efter sydlandsk rosé-stemning, og holdet der skal levere den musikalske side af sagen borger for rutine og kvalitet. I løbet ad dagen kan man således blandt andet opleve dj, producer og radiovært Buda (også kendt fra Lulu Rouge), nattelivslegenden Jean von Baden, Kasper Bjørke, der i næste måned udsender nyt minialbum, og allestedsnærværende Christian d’Or.

Bølgen
Lørdag den 21. maj
Kalvebod Bølge
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bas Under Buen tyvstarter i Odense
For et par år siden begyndte Bas Under Buen at sprede subwooferens bølger til andre byer end København, og den 16. juli rammer baskaravanen Odense. Som en forsmag er der denne weekend masterclass med arrangørerne samt artist talk med Nonsens, inden det går løs med et Bas Under Buen launch party, hvor navne som RDG, Tim Driver og Nonsens står klar med bas i lange baner.

Bas Under Buen Master Class & Launch Party
Lørdag den 21. maj
Slagteriet
Læs mere om festen på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fødselsdagsfest på Culture Box
En af de faste klubaftener på Culture Box er What Happens, der efterhånden har ni år på bagen – lidt af en bedrift i en flygtig branche, hvor musikalske luner og nye fester konstant opstår. Det næsten runde jubilæum fejres lørdag aften, hvor engelske Nick Warren og What Happens-bagmand Tim Andresen svinger taktstokken i Black Box.

What Happens 9th Birthday
Lørdag den 21. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES4092
Full Moon Party på Refshaleøen

Lørdag kan man få sig en eksotisk festoplevelse, når festkonceptet Full Moon Party, der stammer fra Asien, løber af stablen på Halvandet. Facebook-eventen afslører, at det inkluderer kaskader af neonlys, dansere i selvlysende outfits og tribal-ansigtsmaling og dj’s på en udendørs og to indendørs scener. Der er 44.000 tilmeldte på Facebook-eventen, hvilket må siges at være en hel del.

Full Moon Party
Lørdag den 21. maj
Halvandet
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af