Mø og Bieber krydser klinger på den kommende Major Lazer-single ‘Cold Water’

Mø og Bieber krydser klinger på den kommende Major Lazer-single ‘Cold Water’
Foto: Steen Sundland/Soundvenue

OPDATERING: Korte lydbidder af ‘Cold Water’ har åbenbart floreret på Youtube i et par dage. Ifølge Youtube er den ene video hentet fra Alfredo Flores’ Snapchat – Flores er fotograf og venner med Justin Bieber. Klippene er eftersigende fra en klub i New York og fremviser altså et stykke af Biebers vokalbidrag. Se med nederst.


Det kan godt være, at Diplo ikke stod for musikken på Møs seneste single ‘Final Song’, men makkerparret er langt fra færdige med at lave musik sammen. Det afslørede Diplo i går i sit Lazer Sound-radioshow på Beats 1.

Der er nemlig en ny Major Lazer-single på vej med navnet ‘Cold Water’, og nummeret byder på vokal fra både Mø og Justin Bieber.

Singlen bliver den første fra Major Lazers kommende, fjerde album, og ‘Cold Water’ er ifølge Diplo ude om »et par uger«. Radioprogrammet på Beats 1 skulle desuden byde på mange flere Major Lazer-singler over sommeren.

Behøver vi sige, at vi er spændte på at høre resultatet?

Læs også: ‘Final Song’ varsler en ny epoke for Mø – tre tanker om den nye single

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af