Pet Shop Boys til Danmark – giver to koncerter i Operaen

Pet Shop Boys til Danmark – giver to koncerter i Operaen

Der er lagt op til en parade af 80’er-hits, når Pet Shop Boys vender tilbage til Danmark med hele to koncerter den 4. og 5. december. Denne gang bliver det i Operaens royale omgivelser og med friskt materiale i baghånden i form af det nye album ‘Super’.

Neil Tennant og Chris Lowe udgør tilsammen Pet Shop Boys, der nok er bedst kendt for elektroniske pophits som ‘West End Girls’ og ’New York City Boy’ samt veloplagte genfortolkninger af ‘Go West’ og ‘Always On Mind’. Det nye album ‘Super’ er produceret af samarbejdsparteneren Stuart Price og byder blandt andet på singlen ‘The Pop Kids’, der kan ses forneden.

De kommende danske koncerter sker i forbindelse med duoens ‘The Super Tour’, der også vil byde på visuals, koreografier, kostumer og et lys- og laserdesign.

Billetsalget til de to koncerter begynder den 13. maj.

Pet Shop Boys ‘The Super Tour’
4. og 5. december
Operaen, København
Billetpris: 415 kr. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af