Radiohead forsvinder (næsten) fra nettet – Facebook, Twitter m.m. går i hvidt

Radiohead forsvinder (næsten) fra nettet – Facebook, Twitter m.m. går i hvidt

Der sker ting og sager på Radioheads sociale medier. Samtlige posts, fotos, opdateringer er pist forsvundet, mens profilbilleder på Facebook, Twitter, Instagram samt hele gruppens website har indtaget en nøgen hvid baggrund.

Det opsigtsvækkende online-forsvindingnummer har endnu ikke fået nogen forklaring (selvfølgelig), mens det måske har en sammenhæng med nogle kuldegysende postforsendelser, der i weekenden blev leveret til forventningsfulde Radiohead-fans verden over. Her fik de uopfordret tilsendt flyers med ordene påskrevet »Sing a song of sixpence that goes / burn the Witch / we know where you live«.

Flere brugere på Twitter og Reddit har siden foretaget et mindre detektivarbejde og opklaret, at ordene »burn the witch« ikke alene bliver nævnt i artworket i omslaget på ‘Hail to the Thief’ fra 2003, men at der åbenbart er tale om en tidligere ikke-udgivet sang af samme navn fra samme periode.

Uanset hvad der sker sidder vi i hvert fald fortsat på kanten af stolen, mens Radiohead drager på verdensturné i slutningen af måneden.

Læs også: Visuel samarbejdspartner kalder Radioheads nye album »a work of art« – lyt til nyt Thom Yorke-gæstet track

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af