Visuel samarbejdspartner kalder Radioheads nye album »a work of art« – lyt til nyt Thom Yorke-gæstet track

Visuel samarbejdspartner kalder Radioheads nye album »a work of art« – lyt til nyt Thom Yorke-gæstet track

Indrømmet – vi er ved at koge over af spænding, når det kommer til Radioheads forestående niende album. For at gøre hele situationen mere frustrerende, er det stadig sparsomt med al info, og derfor er nettet naturligvis også ved at boble over af rygter, der tilsyneladende skal pege mod en releasedato, artwork med mere – og her er så de nyeste bobler fra Radiohead-fronten.

De seneste nyheder kommer fra gruppens visuelle samarbejdspartner gennem mange år: Stanley Donwood. I et interview med DIY har han for nyligt påstået at have hørt det nye album, som han kalder »a work of art«. Udover den neglebidende udtalelse holder han naturligvis kortene helt tæt ind til kroppen, men tilføjer dog, at albummet endnu ikke er færdiggjort. Forleden spekulerede vi desuden, om Donwood stod bag coveret, der blev delt via Radioheads Facebook.

Til trods for album-barslen har Thom Yorke haft tid til at give et vokalbidrag på Mark Pritchards ‘Beautiful People’ fra hans kommende album ‘Under The Sun’. Det er selvfølgelig langt fra et nyt Radiohead-track, men de skønne toner letter i det mindste den ubærlige ventetid. Hør ‘Beautiful People’ forneden.

I den mere letbenede ende af Radiohead-nyhederne har Red Hot Chili Peppers-trommeslager Chad Smith nemlig tweetet, at gruppens kommende album er i mixing-fasen, og hvem sidder ved siden af Smith i det tweetede billede?

Det er ingen ringere end endnu en Radiohead-samarbejdspartner gennem mange år: Nigel Godrich, som har produceret et utal af udgivelser for gruppen – inklusiv det nye projekt. Nu vil vi ikke hoppe til drastiske konklusioner, men det kunne jo snildt betyde at Godrich har afsluttet sit arbejde med Radioheads forestående album …

Læs også: Radiohead spiller europæiske festivaler samme tid som Roskilde og NorthSide

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af