Se Kwamie Livs dybfølte fortolkning af Robyns ‘Dancing On My Own’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kwamie Liv danser helt for sig selv på dette cover af Robyns kæmpehit ‘Dancing On My Own’, som er optaget til DR Output-serien. Den energiske originalversion er strippet for den udadvendte popenergi, men hvad der måtte mangle af pondus, har coverversionen i den grad fået på inderligheden.

»Jeg tror altid, at man føler lidt ærefrygt, når man skal lave et cover af et nummer, som man godt kan lide« siger Liv til DR, men ærefrygten forvandler hun sikkert til en tryllebindende og stærk performance, der er bare en anelse mere dyster end svenskerens svulstige og synthmættede hit fra 2010.

De elektroniske remedier er udskiftet med akustiske strygere, der læner sig op ad et sagte piano og føres an af Livs forførende stemme med den karakteristiske, nærværende ømhed.

Læs også: Video: Se Kwamie Livs sarte fremførsel af ‘Pianomand’ i ‘Aftenshowet’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af