Skønhed, skyggespil og sommerfugle: James Blake og Bon Iver deler smuk ny video

For knap en uge siden udgav James Blake sit længe ventede tredje album ‘The Colour in Anything’. På albummet, som netop har fået fem stjerner og velfortjente roser med herfra, finder vi nummeret ‘I Need a Forest Fire’, der har Bon Ivers Justin Vernon med sig på vokalsiden. En dragende, afdæmpet perle, der nu har fået en tilhørende smuk billedside.

Den nye musikvideo, der er instrueret af UVA, indeholder en række abstrakte billeder, der med roterende lyskilder og legesyge skygger viser glimt af både sommerfugle, roser og alskens øvrige poetiske motiver – samt (eller heriblandt, om man vel) et par fragmenterede øjeblikke af den gode Blake.

Læs også: James Blake fortæller om samarbejdet med Beyoncé, Frank Ocean, Kanye og Bon Iver

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af