James Blake fortæller om arbejdet med Beyoncé, Frank Ocean, Kanye og Bon Iver

James Blake fortæller om arbejdet med Beyoncé, Frank Ocean, Kanye og Bon Iver

Ud af det blå udgav James Blake i nat sit tredje album ‘The Colour In Anything’, der byder på gæstevokal fra Bon Ivers Justin Vernon samt Frank Ocean som co-writer.

Pitchfork har i sammenhæng med udgivelsen offentliggjort et større interview med den lavmælte brite, hvor han fortæller om sine prominente legekammerater – hertil også Beyoncé (som Blake hjalp på ‘Lemonade’) samt Kanye West, som det en overgang var rygtet skulle gæste Blakes album.

Om Beyoncé:

»Beyoncé kom hen i mit studie, jeg sad ved klaveret, da jeg mødte hende. Hun var bare dejlig. Jeg kom op med noget, som byggede oven på en idé, hun havde: Jeg pyntede bare på hendes melodi«.

»Blue Ivy var der også, hvilket var hyggeligt. Hun sang med på sangen, hvilket var et kæmpe kompliment«.

Om Bon Iver/Justin Vernon:

»Justin er en umådeligt varm mand. Vi er blevet virkelig gode venner. Da jeg mødte ham første gang føltes det som om, at vi var blevet skilt ad på et tidspunkt og nu mødte hinanden igen. Det var en meget mærkelig følelse. I studiet kunne han sige ting som: ‘Oh man, jeg elsker akkorderne på det nummer’, hvilket virkelig gav mig meget selvtillid«.

Om Frank Ocean:

»Ideen kom fra Frank (Ocean, red), som var en kæmpe inspiration på det her album: Hans proces, måden han skriver på, styrken i hans arbejde, hvem han er. Vi blev rigtig gode venner«.

»Han har fat noget, det har han virkelig« (om Frank Oceans kommende album).

Om Kanye West:

»Jeg ville gerne have haft Kanye med på sangen ’Timeless’, men verset materialiserede sig ikke. Jeg tror, at der skete en hel masse ting i hans liv, som jeg bare holdt mig ude af. Til slut skiftede albummets humør karakter, og jeg tror ikke, at det ville have passet ind«.

Hertil fortæller Blake også om sit møde med Kanye, hvor briten kom to timer for sent grundet en forkert adresse i GPS’en.

Læs hele interviewet hos Pitchfork HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af