Aarhus Festuge går i kirke: Liss, Silvester og Solbrud på programmet

Aarhus Festuge går i kirke: Liss, Silvester og Solbrud på programmet
Foto: Frederik Gram/Soundvenue

Når Aarhus Festuge får smilene til at stå lidt bredere i Smilets By, bliver det i år også med mulighed for at gå til alters med noget lidt andet end orgelmusik og salmer som underlægningsmusik. Fire af Aarhus’ kirker lægger nemlig hus til en række koncerter, når festugen løber af stablen fra den 26. august til den 4. september.

Liss er allerede himmelfarende og optræder vel at mærke i deres hjemby, men det er ikke givet, at det kommer til at føles som hjemmebane, når Skt. Johannes Kirkens kirkegulv og velklingende vægge danner rammen om deres funky og r’n’b-poppede hits som ‘Try’ og ‘Sorry’.

Til gengæld er det så sikkert som amen i kirken, at bandet bliver ledsaget af københavnske Silvester, som vi har holdt øje med den seneste tid, og deres udsvævende og psykedeliske sider skal nok få vinger i den fyldige rumklang.

Derudover bliver der flirtet farligt med dualismen og djævlehornene, når det unge band Solbrud skruer op på elleve og tonser black metal af i Langenæskirken. Her bliver degnen nok ikke den eneste i fuldsort ornat, men der er ingen grund til at være sortsynet forud for denne koncert, der er en ideel chance for at opleve metal i Guds hus og med hans velsignelse.

Læs om flere koncerter på Aarhus Festuges website.

Liss + Silvester
Skt. Johannes Kirke
30. august kl. 20.00

Solbrud
Langenæskirken
29. august kl. 21.00

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af