Baby Woodrose åbner døren efter fire år: Hør singlen ‘Open Doors’ fra et kommende album

Baby Woodrose åbner døren efter fire år: Hør singlen ‘Open Doors’ fra et kommende album

Baby Woodrose-frontmanden Lorenzo Woodrose har ikke ligget på den lade side i løbet af den sidste håndfuld år, han har blot haft nok om ørene som forsanger i Spids Nøgenhat, der har mærket en ny, nærmest folkelig rus ovenpå det prisvindende album ‘Kommer med fred’ fra 2013.

Nu er tiden dog atter kommet til den angelsaksiske bandbror, der lufter syret ny single ‘Open Doors’ med tilhørende video. Samtidig annoncerer bandet udgivelsen af deres næste album med den flipper-rungende titel ‘Freedom’, som lander på gaden senere på året den 16. september.

Det er Baby Woodroses første album i fire år, men helt stille har der ikke været i lejren, da man sidste år kunne følge dansk syrerocks grand old man på klods hold i dokumentaren ‘Born To Lose’, der er lavet af Palle Demant. Selvsamme filmmand har nu fremtryllet musikvideoen til ‘Open Doors’.

Singlen har umiskendeligt Lorenzo Woodrose ved roret, som lader sig forføre af syrerockens fornemme kadencer og klassiske greb. Det huggende guitarriff, det aggressive beat og den reverbede vokal skruer rockmaskinen sikkert sammen, og den får flot visuel lakering af de farverige, indslusende animationer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af