Distortion: Sivas-koncerten blev afbrudt efter to numre

Distortion: Sivas-koncerten blev afbrudt efter to numre
Sivas på Distortion lige inden lukketid. (Foto: Samy Khabthani/Red Bull Content Pool)

Det blev til to numre på Red Bull Music Academys Distortion-scene, men så blev strømmen afbrudt, og Sivas’ koncert lukket ned.

En halv time op til havde der været komplet stilhed fra scenen rent musikalsk, og vært Pelle Peter var flere gange ude og fortælle, at der simpelthen var for mange mennesker til stede – han opfordrede blandt andet til, at gæsterne skulle søge til andre scener, så sikkerheden kunne komme tilbage til et punkt, som var forsvarligt.

Kl. 21.15 gik Sivas dog endelig på scenen, hvor han startede med ‘Jaja’ for efterfølgende at få selskab af Hans Philip til Ukendt Kunstners ‘Lige nu’.

Lige pludselig blev der dog helt stille på Nørrebrogade, og rapperne forlod hurtigt scenen – en person fra Sivas’ slæng (jeg kunne ikke se hvem), løb dog tilbage på scenen og skød skylden på politiet. Det er pt. ikke bekræftet, at det var politiet, der lukkede for strømmen, men med forløbet op til er der efter alt at dømme tale om et sikkerhedsspørgsmål.

Nogenlunde det samme skete sidste år på Red Bull Music Academys Gadekryds-scene på Blegdamsvej, hvor Suspekt spillede 13 minutter (ud af planlagte 45), inden politiet vurderede, at det var på tide at sige stop.

Læs også: Distortion: Her er syv ting, du skal opleve torsdag

Læs også: Når Nørrebro og Vesterbro lukker: Her er Distortions bedste efterfester

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af