Fem ting vi lærte af Justin Biebers nye musikvideo til ‘Company’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er et halvt år siden, Bieber sidst udgav en musikvideo, men nu er en ny en af slagsen blevet slynget ud af maskineriet til ‘Company’, der i marts blev udgivet som fjerdesingle fra ‘Purpose’.

Her er fem ting, vi lærte af musikvideoen:

1. Bieber har haft en rimelig vildt år. Musikvideoen er sådan en art stilet dagbog, der er lidt for opstillet til at være helt ægte, men den kommer alligevel rundt om en hel del oplevelser, bemærkelsesværdige locations, storslåede koncertøjeblikke og semi-opsatte hjemmevideooptagelser. Behind the Bieber-scenes!

2. Bieber (og musikvideoen?) er med 100 procents sikkerhed sponsoreret af Calvin Klein. Det vidste vi sådan set godt i forvejen, men nu er det da skåret lige så tydeligt som popstjernens mavemuskler.

3. Bieber har nogle ret seriøse snowboard-skills! Og er også en mere end habil skateboarder.

4. Bieber er god til at tage en hat på i slow-motion (helst uden t-shirt på).

5. Bieber og manager Scooter Braun ser ud til at have det ret sjovt (og hey: Find også lige Kanyes cameo!).


‘Company’ er stadig en fantastisk omgang underspillet bolle-house, men agerer i dette øjeblik kun musik til venteværelset: Bieber, Mø og Major Lazers kommende single ‘Cold Water’ burde nemlig komme snart.

Læs også: Undskyld mig: Justin Bieber sagsøgt for ‘Sorry’ – kan du høre ligheden?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af