Hør Kenton Slash Demons nye single med Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine, ‘Peace’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kenton Slash Demon er fuldt fortjent ved at få et gennembrud internationalt. I juni rejser de til New York for at spille til MoMA’s eventserie PS1, hvorefter de drager på USA-tour som support for Flume.

Her vil publikum uden tvivl få serveret den danske duos fremragende nye single ‘Peace’, der har vokalbidrag fra Nikolaj Vonsild, som d’herrer Silas Moldenhawer og Jonas Kenton også deler band med i When Saints Go Machine.

»Det er tit Nikolaj vi henvender os til, når vi skal bruge vokaler. På ‘Peace’ indspillede vi mange forskellige ideer og arbejdede med mange forskellige teknikker for at få vokalen til at lyde præcis, som vi ville have det: Fremmed og futuristisk«, udtaler duoen og fortsætter:

»Det er helt klart den mest poppede ting, vi har lavet som Kenton Slash Demon, men vi føler, at det at lave musik, der stikker lidt uden for den gængse klubmusik, også er en del af vores dna. Det er dansemusik, men den er lidt for langsom til at fungere i et traditionelt klubmiljø, og det er egentlig, hvad vi elsker ved den – at den placerer sig midt imellem at være en ‘sang’ og et klubnummer«.

Singlen kommer akkompagneret af en flot musikvideo instueret af Jenna Mangulad og følger op på et produktivt års tid, der har budt på tre udgivelser: ‘Skydancer’-ep’en, ‘Harpe’/’Syko’ og ‘TT’/’DOK’.

Læs også: Videopremiere: Kenton Slash Demon tager på neonbefængt dimensionsrejse til ‘TT’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af