Chance the Rapper deler nyt nummer feat. Big Sean, Jeremih og Smino

Chance the Rapper deler nyt nummer feat. Big Sean, Jeremih og Smino

Da Chance the Rapper i foråret delte sit sprudlende, stærke gospelrap-album ‘Coloring Book’, havde han lidt flere farver på hjertet, end malebogen kunne rumme. Derfor har han nu sluppet et af de tracks, der ikke blev plads til, løs på nettet.

Det nye nummer har fået titlen ‘Living Single’, og det er en vaskeægte tilbagelænet Chance’sk chill-classic. Det byder på linjer fra Big Sean, Jeremih og Smino, mens Cam O’Bi har stået for produktionen. Lyt med herunder.

Læs også: Halvårets bedste sange: Top 10-1 – inkl. Chance the Rapper

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af