Desiigner slipper ny single ‘Timmy Turner’ – tag med den rablende rapper på Pokémonjagt i ny video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Følger man Desiigner på de sociale medier, vil man vide, at den sprudlende GOOD Music-rapper længe har lagt op til, der var noget stort i vente. Og ‘det store’ er netop kommet til verden i form af den nye single ‘Timmy Turner’.

Mike Dean står bag den ganske grandiose produktion, som Desiigners sædvanligt rablende raplinjer dribler op ad. En produktion, der det ene øjeblik ligner en trapbanger, det næste en røgtung synthballade. Der kunne meget vel være tale om den nye ‘Panda’.

I den mindre musikrelaterede, mere Pokémon-fikserede ende, skal ingen – uanset hvor heftigt et hedeslag, man måtte have tilegnet sig af den rasende Pokémon-feber – desuden snydes for denne lille perle af en video, hvor Desiigner går på helhjertet Poké-jagt. Et storslået eksempel på, at Desiigner umiddelbart virker mindst lige så højenergisk og små-vanvittig i virkeligheden, som når han står på scenen – og på at Pokémon Go kan være farlig i trafikken…

Hør ‘Timmy Turner’ i toppen og tag på Pokémon-jagt herunder.

Læs også: Se Desiigner og Anderson .Paak i ny skarp freestyle-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af