Kanye og Bon Iver skaber synkrondans og sød musik i ny formidabel Frances and the Lights-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Var du en af dem, der hørte Chance the Rappers ‘Summer Friends’ og tænkte – hey, det lyder sgu da som Bon Iver, han rapper henover? I så fald er du ikke den eneste, og det er der en grund til. Nummeret, der har Frances and the Lights på produktionen, er nemlig delvist stykket sammen af et sample af et andet Frances and the Lights-nummer, der ganske rigtigt har Justin ‘Bon Iver’ Vernon med på vokal. Men først nu er det givne nummer blevet sluppet ud i netsfæren.

Sampletracket går under titlen ‘Friends’ (bare lige for at gøre hele track-forvirringen total) og bag nummeret finder vi desuden blandt andre eks-Vampire Weekend-medlemmet Rostam Batmanglij, Cashmere Cat og Benny Blanco.

Det blidt fængende nummer bliver dog kun endnu stærkere af den fuldkommen formidable billedside, der hører med. Oneshot-videoen begynder med et billede af stakkels Kanye alene i verden, hvorpå Frances-frontmand Frances Farewell Starlite kejtet danser sig gennem scenen, indtil han får selskab af Justin Vernon i en pragtfuld synkrondans. Se med i toppen.

Læs også: Kanye-video er blevet stueren: Se Justin Bieber og et helt stjerneslæng hygge under dynerne i ‘Famous’-parodi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af