Se Kanyes dystopisk smukke video til ‘Wolves’ – med Kim Kardashian, Sia og masser af Balmain

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forleden teasede Balmain for et nyt fashionabelt samarbejde med Kanye West på Instagram, og den helt nye video til (endnu en opdateret udgave af) ‘The Life of Pablo’-tracket ‘Wolves’, som netop har ramt internettet, indgår da også i kampagnen for AW16-kollektionen, som Kanye agerer model i.

Den sort-hvide billedside, der er instrueret af Steven Klein, blænder næsten sin seer med de glimtende Balmain-styles, men ikke desto mindre er der også virkelig meget Kanye over videoen – masser af følelser, kendte gæster i form af Sia og Vic Mensa, som synger med på nummeret, og en flimrende, småforuroligende slutning, der vækker mindelser om den berygtede ‘Famous’-video fra sidste måned.

I videoen ser vi Kanye i den udsmykkede denimjakke, han også bar til forårets Met Gala, imens supermodeller som Kylie Jenner, Jourdan Dunn, Cindy Crawford og Joan Smalls omringer ham i et mørkelagt rum. Også Kim Kardashian entrerer til slut det dystopisk smukke scenarie.

Læs også: Kanye smider Taylor Swift-diss under Drake-koncert: »I am so glad my wife has Snapchat«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af