Elektronisk ekstase: Seks Strøm-arrangementer, du ikke må snyde dig selv for

Den elektroniske musikfestival er i fuld gang og kører helt til weekenden. Vi har samlet en række anbefalinger.
Soundvenue-cisternerne-done-5-759x397
Strøm i Cisternerne sidste år. Foto: Rasmus Kongsgaard/Soundvenue.

1. Drypstenskoncerter i Cisternerne

Søndermarkens underjordiske cisterner er ubestridt en af byens mest betagende attraktioner, og Strøm drager nytte af rummets magiske atmosfære, når de installerer den engelske ambientmester Simon Scott og den dystre lydkunstner, Søs Gunver Ryberg, på byens underetage til unikke koncerter, hvor de elektroniske eksperimenter støder sammen med reservoirets naturlige rumklange. Her har tidligere været store oplevelser at hente.

Strøm 2016: Cisternerne
Mandag den 8. august
Søndermarken
Læs mere om arrangementerne på Facebook HER og HER


strøm

 

2. Trans Metro Express

Det er en anelse uortodokst at holde koncert i en metrovogn, men det gør det ikke mindre genialt. Konceptet kører af samme årsag nu også for ottende år i træk, hvorfor det måske minder mere om en tradition, og det kan vi lide! Hop derfor på Trans Metro Expressen, når den starter op på Vestamager Station og styrer mod Vanløse og vender om igen mod Lufthavnen for at ende, hvor den begyndte. De musikalske indslag kommer fra Solid Blake, XYZ, Mikkel Meyer og Balvig, som har komponeret elektronisk musik specielt til lejligheden. En rejse gennem tid og sted med skarpe soundtracks og kolde øl – lyder som en plan, ikke?

Trans Metro Express
Tirsdag d. 9 august
Vestamager Station kl. 19.30
Læs mere om Arrangementet på Facebook


VICTORJONES-6703
Rulledisco anno 2015. Foto: Victor Jones/Soundvenue.

3. Disco’n’roll i Kødbyen

Den ligger lige til det retoriske højreben: Roller Skate Disco ruller igen. Den aktive succes fra sidste år gentager sig på Kødbyens egale asfalt, hvor området mellem Jolene Bar, Bakken og Mesteren og Lærlingen omdannes til et sandt rulleskøjteparadis. Alle med et sæt velfungerende ben inviteres til at kile dem ned i et par 90’er-farvede inliners og skøjte løs efter bedste evne. Strøm har sørget for musikken i form af de to dj’s Danny Krivit og Asger Nørregård, som spinner plader, så der er noget disco at bevæge lemmerne til – førstnævnte har masser af erfaring fra den spraglede guldalder i New Yorks natteliv. Efterfesten fortsætter på Jolene med The Black Madonna og Gejser bag pulten.

Roller Skate Disco
Onsdag d. 10. august
Kødbyen
Læs mere om arrangementet på Facebook HER og HER


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Girl power i Folkets Park

Strøm formår at flette fingre med en hel del spændende aktører, og når Girls Are Awesome sidder med ved bordet, ved man nok godt, hvad klokken har slået. Under sloganet »Celebrating Women« kommer det næppe som nogen overraskelse, at de optrædende til dette arrangement udelukkende er dem med to x-kromosomer i kroppen. Canadiske Jessy Lanza kigger forbi og spreder smægtende, groovy electrohagl i Folkets Parks mini-bjerge, og norske Smerz runder også Nørrebro denne dag, inden Djuna Barnes leverer et crispy dj-set.

Girls Are Awesome-fest
Torsdag d. 11. august
Folkets Park, Nørrebro
Læs mere om arrangementet på Facebook 


5. FUKKing fed sommerfest

Strøm er gået sammen med pladeselskabet Copenhagen Underground Posse (C.U.P.) og FUKK (Forenede Uafhængige Københavnske Kunstnere) for at arrangere måske sommerens fedeste fest. Programmet strækker sig over 20 timer og indeholder blandt andet badning, sauna, grill galore, fodboldturnering, workshops og selvfølgelig live-koncerter fra cremen af C.U.P.s artister. Settingen er FUKKs værksted og gård i Nordhavn, hvor lyden af dj’ens house, techno og deepnees ubesværet blander sig med klimprende ølflasker, summende snak og duften af grillet pattegris. Alt det, du vil have på én gang.

Nonstop Nordhavn
Fredag d. 12. august
Skudehavnsvej 25, Nordhavn
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Afslutningsfest i Superkilen

Normalt plejer Strøm at runde ugen af på Vesterbro i Enghaveparken, men i år rykker festivalen på Nørrebro for at sætte en trumf på en i forvejen overdådig uge. Superkilens arkitektoniske mosaik og kulturelle sammenblandinger danner den farverige ramme om sidstedagen på festivalen, som sørger for den elektroniske fest på Den Røde Plads med blandt andet AV AV AV og Bremer/McCoy samt et væld af artister på Øen. Alle koncerterne er selvfølgelig gratis, og har man mod på mere efter aftenens ride, er der efterfest i Multisalen arrangeret sammen med pladeselskabet Rush Hour.

Strøm 2016: Superkilen
Lørdag d. 13. august
Superkilen, Nørrebro
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af