Kanye og Drake teaser nyt album fra scenen i Toronto: »Er I klar til det her album?«

Kanye og Drake teaser nyt album fra scenen i Toronto: »Er I klar til det her album?«

Med Drake som hovednavn udviklede aftenens OVO Fest i Toronto sig til lidt af et celebrity-get-together, da både Rihanna, Future og Kanye West gæstede den canadiske hitliste-konge på scenen. Og som om det ikke skulle være nok i sig selv, gav West et ret klart hint om et kommende albumsamarbejde mellem de to rappere.

»Er I klar til det her album?«, spurgte West publikum, hvorefter han udpenslede: »Jeg mente ikke Pablo (‘The Life of Pablo’ red.). Jeg mente ikke ‘Views’. Jeg vil spørge jer allesammen lige nu. Er I klar til det her album?«, og gør tegn mod Drake. Se video af det hele forneden.

Drakes OVO Sound Radio har bekræftet annonceringen på deres Twitter-profil.

Det er ikke første gang, man hører om, at Drake og Kanye West slår pjalterne sammen. Tilbage i april luftede Drake ideen om at udgive et mixtape sammen med West:

»Vi sætter os bare ned og samarbejder. Vi har et par ting, som vi har arbejdet på. Det handler bare om at finde en plads til det«, sagde han i et interview med Zane Lowe til Beats 1. Måske er det netop det, der er på vej nu?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af