Premiere: Irah varsler album med stærk sfærisk single, ‘Fast Travelling’

Premiere: Irah varsler album med stærk sfærisk single, ‘Fast Travelling’

Den danske trio Irah har tidligere været i vores søgelys, og der er ikke nogen umiddelbar god grund til at indstille fokusset på den spirende gruppe lige foreløbigt. Slet ikke nu, hvor de lufter en ny stærk single, som lægger sig i den atmosfæriske slipstrøm fra forrige skæringer og varsler det kommende minialbum ‘Into Dimensions’ med udgivelse den 14. oktober.

På ‘Fast Travelling’ excellerer Irah endnu engang i den ganske fornemme disciplin at sende lytteren på en fjerlet og alligevel storslået rejse gennem indre drømmende projektioner. Det er ganske enkelt modstræbende at holde fast i profane realiteter, når man er i Irahs selskab.

Svævende synths svøber sig omkring Stine Grøns forførende og hyperfine vokalharmonier, mens Oliver Laumanns afmålte, kælne kølleslag lægger sig som en rytmisk urlyd under det nænsomme lydbillede. Man befinder sig på én gang i det tomme ingenting og i det omnipotente alt.

Også lyrisk, forklarer Grøn:

»’Fast Travelling’ handler om universel kærlighed. Om den kærlighed, der rejser gennem tid og rum og gennemtrænger alt levende. Den kærlighed, der løser og heler alt. Den usynlige og altomfavnende energi, der er omkring os hvert øjeblik, og som vi har uendelig adgang til«.

Irah har netop annonceret en række danske shows:
18/8: DR Koncerthus Studio 2 (support for Julia Holter)
22/9: Giant Steps, Svendborg
23/9: Newbees Festival, Aarhus
10/11: Hoxton Bar, London (M.I.L.K.)
12/11: Huset, København
19/11: Tape, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af