Premiere: Hør danske Irahs svulstige nye single ‘Mirroring’ – varmer op for Liss

Premiere: Hør danske Irahs svulstige nye single ‘Mirroring’ – varmer op for Liss

Der er god grund til at holde øje med danske Irah. Vi har allerede haft premiere på den stærke debutsingle ‘Into Dimensions’, der også modtog en Top Track-stempling, og i morgen spiller de den sidste koncert som fast support på hele Blaue Blumes danmarksturné. I dag præsenterer vi endnu engang nye toner fra den lovende trio i form af den dugfriske single ‘Mirroring’.

Ligesom på førstesinglen er drama tydeligvis stadig en dyd hos det danske trekløver, der består af Stine Grøn (vokal), Adi Zukanović (synth) og Oliver Laumann (trommer). Det sønderrivende track brummer voldsomt med ustoppelige synthdroner, og især Grøn skal have props for sin isnende vokal, der som en elegant linedanser skærer på tværs af nummerets mange lag og flader.

Samtidig er Irah annonceret som support til Liss’ koncert i Lille Vega 15. maj, mens trioen også kan opleves på årets Spot Festival.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af