Premiere: Danske Irah udøver ceremoniel vellyd på debutsinglen ‘Into Dimensions’

Premiere: Danske Irah udøver ceremoniel vellyd på debutsinglen ‘Into Dimensions’

Med supportjobs for amerikanske Perfume Genius og Kentaur er karrieren så småt begyndt at stikke afsted for danske Irah. Til foråret drager de på danmarksturné med Blaue Blume, og i dag har vi premiere på deres første single ‘Into Dimensions’, der har lige så højt til loftet som kollegerne.

På en grobund af rituelle trommetakter og Stine Grøns vokalmelodier spirer tracket eftertænksomt mod en åndelig forløsning, mens den afdæmpede synthrumsteren har mere poppede takter. Irah består desuden af Adi Zukanovi (synth) og Oliver Laumann (trommer) – ‘Into Dimensions’ blev indspillet efter en inspirationstur til Berlin.

Stine Grøn fortæller:
»Vi havde brug for at komme væk fra København og tog til Berlin. Vi indspillede ‘Into Dimensions’ i Funkhaus Berlin – den tidligere østtyske statsradiofoni der i dag huser en masse lydstudier. Stedet var i gang med at blive renoveret, hvilket betød, at vi var de eneste, der var der. Det var en ekstremt stemningsfuld oplevelse, som var vi rejst ind i en anden tid. Udenfor blomstrede sommeren. Det var magisk at indspille musik i de omgivelser«.

Irah har mere materiale på vej i 2016.

Oplev Irah live på disse datoer
02/4: Det Bruunske Pakhus, Fredericia (m. Blaue Blume)
08/4: Templet, Lyngby(m. Blaue Blume)
09/4: Kulisselageret, Horsens (m. Blaue Blume)
13/4: Ideal Bar , København (Headliner-show)
15/4: Sønderborghus, Sønderborg (m. Blaue Blume)
16/4: Konfus, Esbjerg (m. Blaue Blume)
22/4: Tapperiet, Køge (m. Blaue Blume)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af