Se Travis Scott give den som actionfigur i bizar musikvideo til ‘90210’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om Travis Scotts ’Birds In the Trap Sing McKnight’ er lige på trapperne (det skulle lande 26. august), har han tilsyneladende i en længere periode haft et specielt projekt fra sit seneste debutalbum, ’Rodeo’, under opsejling.

Et af albummets højdepunkter var den eksperimenterende og langvarige ’90210’, som benyttede sig af flere forskellige stemninger, lydudbrud og beatpassager – og nu har den fået en mindst lige så nytænkende billedside, der er instrueret af musikvideokoryfæet Hype Williams.

I videoen tager Travis – eller snarere hans actionfigur – ud på en mørk, eventyrlig og feberdrømmende rejse, der involverer alt lige fra en simpel gadeprostitueret til et slags livets træ i blomstring. Den pseudo-kunstneriske og opfindsomme video bevæger sig i et konstant bizart legetøjsunivers og må unægtelig have taget lang tid at lave, da den er stykket sammen af animering gennem stop-motion.

Ifølge Travis selv har klippet taget intet mindre end et halvt år at udfærdige. Nogle vil måske huske, at actionfiguren faktisk blev sat til salg i forbindelse med udgivelsen af ’Rodeo’ sidste år. Derfor er det også plausibelt, at han fra start har haft den særskilte dukkevideo på tegnebrættet, men altså først har været i stand til at realisere den nu.

Læs også: Young Thug og Travis Scotts eksplicitte ‘Pick Up the Phone’-video gør debut på smudsig manér

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af