Vi Sidder Bare Her drager på danmarksturné med nyt album – hør helt gak-gak-single

Vi Sidder Bare Her drager på danmarksturné med nyt album – hør helt gak-gak-single

Det er de særeste ting, der virker engang imellem. Jørgen Leth for eksempel. Han virker, og han er lidt sær, lidt excentrisk, og måske er han ved at blive lidt gak-gak med alderen? Den nye single ‘Rak-Ma-Gak’ fra spoken word-projektets fjerde album af samme navn antyder i hvert fald noget nyt, mere spøjst, selv om opskriften er præcis den samme som hidtil.

Det er Leth bag mikrofonen og Mikael Simpson og Frithjof Toksvig bag producerbordet med en stribe meditative og sløve kompositioner, der stryger lytteren overordentlig blidt med hårene. På det nyeste udspil beretter Leth om en slags vanvid, nogle sære lyde, som han ubetvingeligt må af med for at lette trykket. Det kan han skide godt lide. Hør med forneden.

Albummet med samme titel som singlen udkommer den 16. september til streaming og fysisk en dobbelt-cd, hvor de instrumentale skæringer kan høres for sig selv ligesom tidligere. Vinylen lander den 30. september.

I forbindelse med udgivelsen har trioen annonceret hele ni forestillinger på Aveny T, før de tager på en omfattende turné rundt i det danske. Se datoer på bandets Facebook.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af