Her er weekendens syv fedeste fester – Vice, Natbar og disco med Golden Days

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Golden Days hylder 70’er-discoen
Kulturfestivalen Golden Days står for døren, og årets tema er 70’erne. Meget passende kickstartes det med en åbningsfest på Lille Vega med fokus på et af årtiets mest markante og fodflyttende genrer: discoen.

Til at levere det helt rigtige miks af blødt masserende grooves og himmelstræbende strygere er et bomstærkt hold hentet ind. Denne aften vil blandt andre Vinnie Who, Christian d’Or, Love Hangover-crewet og poporaklet og radioværten Henrik Milling således lufte deres yndlings-disco-tracks, der vil få spejlkuglen til at rotere ekstra hurtigt. Aftenens specielle gæst er desuden Debbie Slegde fra legendariske Sister Sledge.

Golden Days Åbningsfest 2016
Fredag den 9. september
Lille Vega
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vice fejrer nyt magasin på Chateau Motel
Som om helium-karaoke ikke lokker nok i sig selv, fejrer Vice på fredag deres nye ’The Photo Issue’ på Simon & Simons Chateau Motel. Som indledning er der fotoudstilling og fernisering ved fotograf Petra Kleis, inden festen for alvor begynder.

I main room står de tre dj-musketerer fra AV AV AV – Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad – klar, mens cocktail-loungen kommer til at flyde over med gammel disco og lidt nutidigt krydderi serveret af Kant, Lou Van og David Garset. CW

Vice x Chateau Motel
Fredag den 9. september
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karrusel
Festivalen Karrusel er i fuld gang i Odense. Torsdag var der Startfest, fredag bliver der gang i den med gratis Gadefest, og lørdag er det så tid til den stort anlagte Finalefest ved havnen, hvor man blandt andet kan opleve Gilli, Liss, Benal på Pakhus-scenen, som Soundvenue hoster.

Karrusel
Torsdag til lørdag
Odense
Læs mere om festivalen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fuld tryk på kedlerne på Culture Box
Som sædvanligt kommer et af weekendens bedste elektroniske tilbud fra Culture Box, der fredag blænder op for en ny omgang af WetYourSelf. I Black Box huserer tyske Kollektiv Turmstrasse, engelske Jacob Husley og lokale Blagger, mens Kasper Bjørke og Sexy Lazer residerer med amerikanske Justin Strauss i Red Box.

WetYourSelf! x Kollektiv Turmstrasse
Fredag den 9. september
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Natbar
Generationsmøde bag pulten

Der er lagt op til et spændende musikalsk møde, når to af Københavns skarpeste og mest smagsbevidste selectors fra hver sin generation krydser klinger fredag aften til Natbar. Denne aften kan man således opleve radiovært og dj Mads Axelsen i selskab med en af stedets usual suspects i skikkelse af bundrutinerede DJ T.O.M.

Natbar
Fredag den 9. september
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Innovativ elektronik på Bakken
Lørdag kan man få udvidet sin musikalske horisont, når klubkonceptet Observe indtager Bakken. Folkene bag beskriver således konceptet bag som ’pure innovative electronic music’, og i praksis betyder det live-koncerter med Céci og Pil, mens Morten Vammen, Thomas Olafsson og Storm Gabriel passer pulten.

Observe
Lørdag den 10. september
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Papercut Issues fejrer nyt magasin
I anledning af deres nye magasin med nørdtema fyrer Papercut Issues op under en releasefest på lørdag på Nørrebro. Udover at smuglæse i det nye nummer kan man svinge krop og receptionsdrink til tropisk bas og andre elektroniske lækkerier fra Julius Sylvest, Kasper Marrott og Once in a Million.

Lancering: Paper Cut Issues 6
Lørdag den 10. september
Bioteket
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af