Se Pharrell, Nicki Minaj og DJ Khaled i stjernespækket Pinocchio-reklame for Beats by Dre

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er man kendis og skal sælge et nyt produkt, er det umiddelbart en ret stor fordel at have alle sine kendisvenner på speed dial. Det har Dr. Dre tilsyneladende haft, da han og hans Beats by Dre-kumpaner søsatte deres nye reklamekampagne for deres splinternye, trådløse høretelefoner.

I reklamen møder vi blandt andre Nicki Minaj, DJ Khaled, Travis Scott, Pharrell, Amber Rose, Rebel Wilson, Ben Simmons, Steve Buscemi og PartyNextDoor, der på hver deres måde fjoller rundt med nye Beats by Dre i ørerne. Hele reklamen lægger sig ganske oplagt op ad den famøse Disney-sang ‘Got No Strings’ (eller: ‘Der er ingen bånd, der binder mig’) fra ‘Pinocchio’ fra 1940.

De nye høretelefoner lander lunt i kølvandet på nyheden om den nye iPhone 7, der ikke har noget jackstik til vores gamle hørebøffer, hvorfor iPhone-folket må ty til de trådløse af slagsen.

Man kan forestille sig, at særligt én kendis og Beats by Dre-forbruger bliver særligt begejstret for de nye, trådløse høretelefoner: Justin Bieber, der forrige år uploadede nedenstående billede på sin Instagram med ordene »Studio in the kitchen«. Han har sidenhen slettet billedet, men det ubarmhjertige internet glemmer aldrig. Find selv fejlen (hint: det har noget med ledningen at gøre).

Læs også: Top Tracks: Her er ugens ni bedste nye sange

9justin bieber dapur 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af