Premiere: M.I.L.K. går efter funkfyldt souldans på ‘U and Me’

Premiere: M.I.L.K. går efter funkfyldt souldans på ‘U and Me’
Foto: Mikkel Tjellesen

På trods af blot tre tidligere numre på det stadig spæde cv, har danske M.I.L.K. allerede indstiftet sig som et stærkt act både herhjemme og i udlandet. Tidligere i år var det med en tropisk sødme i singlen ’Following the Sun’, som vi havde premiere på i maj.

Nu vender den bornholmske frontmand Emil Wilk atter tilbage i endnu en premiere for gruppens nye single ’U and Me’.

Singlen indkapsler gruppens drømmende og lysbetonede signaturlyd, men henleder også tankerne på både soullegenden Curtis Mayfield og mere moderne fortolkere som Jungle. Der er med andre ord både noget fremad- og tilbageskuende i det dansable udspil.

»Med det her track var ideen at undersøge noget mere groovy dansabelt end på mine tidligere sange. Ikke som i dansegulvs-eksplosion-dansabelt, men mere det der nummer til festen lige inden alle begynder at danse«, forklarer Wilk om sin nyeste kreation.

M.I.L.K. giver koncert på Lille Vega den 11. februar næste år.

Læs også: Hør spritnye M.I.L.K.-remixes fra Silvester og Blondage

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af