Sådan lød Desiigner, før han begyndte at rappe som Future – se video

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At påstå at Desiigner er en polariserende figur i hiphop-landskabet, er en underdrivelse. Lige siden han havnede i spotlyset på baggrund af den internationale landeplage ’Panda’, der landede ham en plads i Kanye Wests G.O.O.D. Music-stab, har rapperens Future-lignende mundslinger skabt debat.

Nu er der dog kommet en ny side af sagen, da et præ-’Panda’-klip er dukket op via hiphop-sitet Worldstar Hip Hop.

I den håndholdte video ses en yngre Sidney Royel Selby tøjle et beat, i hvad der (af WSHH) betegnes som freestyle-rap. Det er dog svært at sige, om det rent faktisk er improvisering eller blot indøvede remser.

Hvad der til gengæld forekommer stensikkert, er det noget højere stemmeleje og en betydeligt klarere udtale, end vi har været vant til fra Brooklyn-knægten, siden han overtog musikverdenen med sit monsterhit.

Spørgsmålet er så nu, hvad der i grunden fik Desiigner til at tage Future-masken på og droppe den tidligere, mere New York-lignende rapstil? Nogle vil muligvis sige nem popularitet gennem udnyttelse af den verserende Atlanta-bølge, der benytter sig meget af triplet-leveringer og snøvlen – man kan kun gisne.

Se desuden Desiigner give en outreret fremvisning af sin sang ’Zombie Walk’ ved siden af en nylig q&a med Youtube-kanalen 88rising nedenfor – blandt andet om hvordan han rendte ind i Kanye.

Læs også: Kommentar: Desiigner er en joke

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af