34 år gammelt Prince-nummer er dukket op – hør ‘Moonbeam Levels’

34 år gammelt Prince-nummer er dukket op – hør ‘Moonbeam Levels’
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Da Prince i april gik utidigt bort i en alder af blot 57, stod de prominente hyldester i kø: Alt lige fra D’Angelo hos Jimmy Fallon og Questlove-kærlighed til et Prince-inspireret Versace-optog under herremodeugen i Milano fulgte blandt andet.

I maj kom det så frem, at den lilla prins har efterladt over 2000 uhørte sange, og en sådan er netop dukket op fra boksen. Det drejer sig om sangen ’Moonbeam Levels, der i går for første gang så dagens lys i forbindelse med udgivelsen af Prince-samlingen ’Prince 4Ever’. Hør nummeret blive spillet for inkarnerede Prince-fans i ABC News-sekvensen nedenfor (det begynder ca. 40 sekunder inde).

Oprindeligt var ‘Moonbeam Levels’ tiltænkt albummet ’1999’ helt tilbage fra 1982, og den er altså indspillet i samme periode. Selv om tracket officielt først er udgivet nu, har det gennem årene tidligere floreret som piratkopi i diverse Prince-samlinger.

’Prince 4Ever’-samlingen er udgivet gennem NPG og Warner Bros., som i øvrigt har meldt ud, at en reissue af hans legendariske ’Purple Rain’-album er i sigte til næste år i følgeskab med et ekstra album bestående af tidligere uudgivet Prince-materiale.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af