Hans Philip fortsætter med musikken efter Ukendt Kunstner

Hans Philip fortsætter med musikken efter Ukendt Kunstner
Hans Philip i Los Angeles. (Foto: Screenshot fra 'Vi var Ukendt Kunstner'.)

Et eller andet sted siger overskriften måske sig selv, men efter ‘Vi var Ukendt Kunstner’-dokumentaren afslørede, at duoen stopper, har meget af snakken selvfølgelig gået på, hvad Jens Ole McCoy og Hans Philip skulle lave.

McCoy har lavet musik til den kommende film ‘Underverden’, og det har ligget i kortene, at han skulle prøve at producere mere for andre – han har blandt andet lavet beats til Noah Carter. Men fremtiden for Hans Philip har været mere uvis. Bliver han ved med at rappe? I hvilken sammenhæng? En lang pause? Måske noget helt, helt andet?

De sidste to afsnit af dokumentarserien blev sendt på DR3 i går, og her cementerede Hans Philip, at han altså kommer til at fortsætte med musikken – bare med andre samarbejdspartnere end Jens Ole.

»Det, at noget slutter, det er bare en del af livet. Det er ikke vigtigt, at det stopper. Det er vigtigt, at det har været der. Alt hvad jeg har lavet de sidste fire år, det er ikke sådan noget: ‘Nå, det kan jeg ikke bruge på mit nye arbejde’. Fordi jeg har tænkt mig at lave det samme – jeg har bare ikke tænkt mig at lave det med Jens. Så det er bare – det siger jo sig selv. Det er jo bare erfaring, det giver jo bare selvtillid. Ligesom hvis en fodboldspiller er rigtig god ét sted, så skal han bare være god et andet sted nu«, siger rapperen i backstage-lokalet i Falconer Salen inden deres store koncert i fredags.

Hvem Hans Philip så skal lave musik med, må tiden vise.

Afsnit to og tre af ‘Vi var Ukendt Kunstner’ kan ses på dr.dk, og her følger man blandt andet slænget på en tur til Los Angeles, mens sidste afsnit næsten er en mini-koncertfilm fra Falconer Salen.

Læs også: Vi kårer: Ukendt Kunstners 10 bedste sange – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af