Lil Yachty og ASAP Ferg slipper nyt track: ‘Terminator’

Lil Yachty og ASAP Ferg slipper nyt track: ‘Terminator’

»Damn, I might just fuck on my Uber driver / deep in that bitch like a scuba diver«. Fra de første linjer slås tonen an: Bitches and bars – masser af damer og stærkt fængende rim på det nye track fra Lil Yachty og ASAP Ferg.

Nummeret, der er produceret af Maaly Raw, har fået titlen ‘Terminator’, hvilket har givet Young Master Boat og The Ferginator lejlighed til at servere det med et tilhørende storslået, filmisk cover (som kan ses nederst).

Hvis man – som denne kvikke tweeter – synes Yachty lyder lidt sløj på sine linjer, skyldes det, at den rødhårede rapper var syg under indspilningerne, hvilket han indrømmer via sin Twitter. Heldigvis har han godt tre måneder til at komme sig, før han spiller natkoncert på Rust i København.

Læs også: Vi kårer årets bedste udenlandske album: Top 10-1

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af