Premiere: Louis Valuta hænger med Ukendt Kunstner og Kesi – hør singlen ‘Snemand’

Premiere: Louis Valuta hænger med Ukendt Kunstner og Kesi – hør singlen ‘Snemand’
Foto: Lasse Bak Mejlvang

Tidligere på året debuterede Noah Carter til stor succes, og nu er en ny dansk rapper med masser af bånd til den eksisterende hiphop-scene klar til at vise sig frem.

Byd velkommen til Louis Valuta, som er barndomsvenner med Kesi og netop Noah Carter, mens han i tidernes morgen gik til breakdancing med Hans Philip fra Ukendt Kunstner.

De to begyndte dengang at rappe sammen, men skulle bruge nogle bedre beats, hvorfor de fandt frem til Jens Ole McCoy, som altså dannede Skørmand og siden Ukendt Kunstner med Hans Philip.

Dagens hovedperson er stadig nære venner med begge, og det er McCoy, som har produceret Louis Valutas ’Snemand’, som er hans debutsingle på dansk. Han har indtil nu kun spyttet rim på engelsk.

Man skal ikke være et geni for at regne ud, at nummerets omdrejningspunkt er kokain, og Louis Valuta rapper således om sit hverv som ’Snemand’ over McCoys tilbagelænede beat tilsat sexet saxofon.

Den medfølgende video er instrueret af Nicolai Achton og Lasse Cato, og det er produktionsselskabet Marvin Entertainment, der står for udgivelsen og har produceret videoen, som følger Louis på klubben, på budcyklen og til en vild privatfest. Undervejs er der cameos af blandt andre Sivas og selveste Casper Christensen, der hygger sig i en sauna.

Læs også: Hold øje med Noah Carter: »Når jeg når til track 50, er det game over«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af