Roskilde Festival: Den Sorte Skole giver unik Orange-koncert i 2017

Roskilde Festival: Den Sorte Skole giver unik Orange-koncert i 2017

Den Sorte Skole har i årenes løb holdt et hav af vilde fester på Roskilde Festival – tjek bare nedenstående video som bevis. De danske sample-mestre har skabt rav i den hele fem gange mellem 2008-2013.

Nu vender duoen tilbage, og for første gang indtager de Orange Scene. Der er lagt op til en helt særlig oplevelse, da Den Sorte Skole kommer til Dyrskuepladsen med et unikt show, som kun opføres denne ene gang.

Martin Højland og Simon Dokkedal står bag pladespillerne, mens Dark Matters, Obscura Vertigo og Frederik Heitmann kommer til at stå for lys og scenografi.

Der loves en sen nattefest på festivalens største scene, og i sammenhæng med gruppens verdensspændende materiale kommer scenen til at få besøg af et hav af gæster fra blandt andet Island, Tyrkiet, Italien, Egypten, Østrig, Colombia, Danmark og Indonesien.

Martin Højland fra Den Sorte Skole fortæller:
»Vi har tænkt os at gøre noget, som ingen før har gjort på den scene. Det bliver en fejring af det skæve, det sindssyge, det smukke og det brutale. Det bliver en rejse ind i en magisk parallelverden, hvor korsang, beats, indianere og robotter tripper på samme frekvens. Så publikum kan forvente en kæmpestor og meget anderledes nattefest på Orange Scene«.

Roskilde Festival har nu annonceret 40 af de i alt 175 navne til næste års program.

Læs også: Roskilde Festival afslører 23 navne – blandt andet Arcade Fire, Solange og Justice

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af