Se Chance the Rapper synge Frank Ocean i badekarret – deler badevenlig playliste

Se Chance the Rapper synge Frank Ocean i badekarret – deler badevenlig playliste
Foto: Tasos Katopodis/Getty Images

Alt tyder på, at Chance the Rapper er et af de absolut hyggeligste hiphophoveder, branchen har at byde på, og dagens Chance-update peger entydigt i samme retning. Den gode Chancelor Bennett har nemlig delt et par optagelser direkte fra badekarret, hvor han skråler igennem til en smooth omgang Frank Ocean.

Foruden de friske videoer (hvor Chance desuden råber »Where are you going? This is normal!« af en pige, der lettere opgivende betragter hans badesession), har den renskurede rapper også delt en playliste med numre, der er som skabt til at synge med på fra boblerne. Listen kan høres via Apple Music (som han linker til via Twitter herunder), og den byder på blandt andre D.R.A.M., Bon Iver, Erykah Badu og Francis and the Lights.

Læs også: Årets bedste udenlandske album: Top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af