Arcade Fire er tilbage med dommedags-soul på ‘I Give You Power’ – deres første single i fire år

Arcade Fire er tilbage med dommedags-soul på ‘I Give You Power’ – deres første single i fire år

I november blev Arcade Fire afsløret som hovednavn til sommerens Roskilde Festival, og det lå derfor i kortene, at det canadiske rockband ville begynde en ny albumcyklus i løbet af 2017.

Den er med al sandsynlighed begyndt nu, da frontmand Win Butler og resten af det sprælske ensemble er vendt tilbage med singlen ‘I Give You Power’, der har den 77-årige gospel-sangerinde Mavis Staples med på gæstevokal. Det vides ikke med sikkerhed, om nummeret vil være at finde på et kommende album, og der er også den mulighed, at bandet – ligesom Gorillaz tidligere i dag – har valgt udgivelsesdagen for at kollidere med Donald Trumps indsættelse som USA’s næste præsident.

‘I Give You Power’ er gruppens første nye nummer siden 2013’s ‘Reflektor’-album, og singlens elektronisk funderede dommedags-soul står i rimelig stor kontrast til dét albums sprudlende festlige konfettikaos.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af