Barack Obama får nyt jobtilbud fra Spotify – streaming-tjenesten mangler en såkaldt ‘President of Playlists’

Barack Obama får nyt jobtilbud fra Spotify – streaming-tjenesten mangler en såkaldt ‘President of Playlists’

Slutningen på Barack Obamas præsidentembede nærmer sig med hastige skridt, men der er allerede nye muligheder i vente for den snart tidligere præsident. Spotify er nemlig ude med et helt særligt jobopslag, som passer mere end almindeligt godt til Obamas profil.

Stillingsopslaget lyder på en såkaldt ‘President of Playlists’ til at overvåge og administrere Spotifys forskellige teams verden over. Jobbeskrivelsen har yderligere specifikke krav til den kommende jobtager, som gerne må have otte års erfaring med at lede et land, være en af vor tids bedste talere, og gerne være på god fod med en stor mængde musikere – »Har du nogensinde haft Kendrick Lamar til at spille til din fødselsdagsfest? Vi ville elske at høre mere om det!«, lyder det blandt andet.

Obama har da også et ry for at kunne skrue en god playliste sammen og har tidligere sammensat en ‘Summer playlist’ efterfulgt af en ‘Workout playlist’ med navne som Nina Simone, Janelle Monae, D’angelo og Fiona Apple.

Præsidenten var for nyligt til en reception med den svenske ambassadør, hvor han eftersigende skulle have joket med følgende: »Jeg venter stadig på mit nye job hos Spotify. For jeg ved jo, at I alle elskede min playliste«.

Spotifys direktør Daniel Ek har efterfølgende på Twitter gjort Barack Obama opmærksom på det nye jobopslag. Joke eller ej, så kan vi godt forstå, at Spotify ville byde den afgående præsident velkommen i firmaet.

Læs også: Chance the Rapper, Leonardo DiCaprio m. fl. mindes Barack Obamas største bedrifter 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af