Frost Festival præsenterer gratisarrangementer med musik fra Trentemøller, Rune Rask og The Orb

Frost har i år fokus på at bringe lyset ind Københavns ellers så mørke vinterdage og har offentliggjort tre arrangementer med udgangspunkt i både lys og lyd. Der er tale om tre gratis oplevelser, som inviterer københavnerne til at interagere med kunsten og forhåbentlig få stimuleret både øjne og ører.

‘The Wave’
Med lys- og lydværket ‘The Wave’ tager Frost for alvor fat i det offentlige rum og kaster sig ud i at installere et 80 meter langt værk i Københavns havn. Værket består af en lang række interaktive porte, formet som trekanter, der reagerer både med lys og lyd på publikums bevægelser – et design, der på den måde gør publikum til medskabere af det samlede værk.

Værket er udviklet af det internationalt anerkendte designkollektiv Obscura, mens værkets lydside er skabt af tonemester Peter Albrechtsen, som i dette tilfælde har arbejdet sammen med Rune Rask fra Suspekt, klangkollektivet We like We og metalbandet Solbrud.

Værket kommer til at stå i hele festivalperioden, og hver lørdag skiftes lydsiden ud med ny musik indspillet af kunstnerne.

Lysterapi med Djuna Barnes, Trentemøller og Simon Dokkedal
Frost Festival tilbyder dig også at blive ladt op ved hjælp af bløde lyskilder og lækre mixtapes. Under festivalen bliver Pavillon No 11 ved kanten af Kongens Have nemlig hver torsdag til lørdag forvandlet til en bar med helende lysterapi og kolde øl.

Kombinationen bliver tilsat musik skabt særligt til lejligheden af Djuna Barnes, Trentemøller og Simon Dokkedal, mens det er tekstil- og lysdesigner Maria Cramer-Møller, som står for at svøbe pavillonen i det helt rigtige lys. Alt i alt en glimrende mulighed for at regenerere i afslappet selskab med vennerne.

Vinterbad til toner fra The Orb
Frost byder desuden op til en gratis udendørskoncert med britiske The Orb søndag den 12. februar. The Orb er kendt for at være pionerer inden for ambient house og fornyede i 90’erne genren gennem samples og deres frembringelse af en ny og mere trippet lyd. The Orb er aktuelle med deres 16. album ‘COW / Chill Out, World!’.

Koncerten bliver præsenteret ved et større arrangement med titlen ‘Ilddåb’, hvor publikum får mulighed for at prøve kræfter med vinterbadning i Københavns havn. Dyppet i det kolde vand bliver tilsat ildkanoner og interaktivt lysdesign fra Unmake og Illutron, som motivator for, at nybegyndere også tør tage springet – det hele bliver kyndigt vejledt af Vinterbad Bryggen og Team Bade. Imens kan landkrabber nyde koncertoplevelsen med The Orb.

The Wave
4.-26. februar 
Ofelia Plads, Kvæsthusbroen  
Gratis entré 

Lysterapibar
4.-25. februar – alle torsdage, fredage og lørdage
Pavillon 11, Kronprinsessegade 
Gratis entré 

Ilddåb
12. februar 
Havnebad Bryggen 
Gratis entré

Læs også: Frost Festival afslører unikke koncerter med AV AV AV, Pede B, Liima, Emiliana Torrini m.fl.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af