Hør Jens Ole McCoys intense soundtrack til ‘Underverden’

Hør Jens Ole McCoys intense soundtrack til ‘Underverden’

»Forskellen er, at når du laver hiphop, skal det lyde fedt med en, der rapper ind over, og når du laver filmmusik, skal det se fedt ud til et billede. Jeg synes, det er sjovt at lave begge dele«, fortæller Jens Ole McCoy i vores nye interview, hvor produceren taler om arbejdet med at lave underlægningsmusik til ‘Underverden’, fremtiden og Ukendt Kunstner.

McCoys score til Fenar Ahmads actiondrama fungerer dog også uden billeder, og den elektroniske lydside fanger både spændingen og kampen mellem lys og mørke – umiddelbare favoritter er ‘Driving Home’, ‘Semion’s Training’ og ‘End Credits’.

Albummet er officielt ude i dag.

Læs interview: Jens Ole McCoy om ’Underverden’ og fremtiden: »Ukendt Kunstner har været min skole«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Jens Ole McCoy: Her er mine fem yndlingssoundtracks

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af