LCD Soundsystem snart klar med nyt album

LCD Soundsystem snart klar med nyt album
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Sidste år kunne alle LCD Soundsystem-fans og øvrige danseglade sjæle slå sig løs under Roskilde Festivals orange stjernehimmel til de tunge, dansefordrende beats fra LCD Soundsystems tre-skivede bagkatalog. Turnéen blev dog afsluttet før end forventet (hvilket gik ud over Australien og Asien), idet James Murphy og hans LCD-kammerater gik all in på at indspille et nyt album.

Nu er der endelig nyt om den kommende plade, der bliver LCD Soundsystems første af slagsen siden 2010-værket ‘This is Happening’. En nysgerrig fan tyede til tasterne på Facebook og spurgte til projektet, hvortil LCD Soundsystem-profilen (aka. James Murphy) kunne bekræfte: »Arbejder stadig på det, men det er snart færdigt. Vinter tenderer til at drille min stemme, så det trækker ud at færdiggøre det«.

Så hvis vi blot krydser fingre for lunere himmelstrøg over New York, kan vi forhåbentlig snart høre nyt fra Murphy og co. Eftersom der nu endnu engang er sat koncertdatoer på 2017-plakaten, kunne det i hvert fald tyde på, han satser på plusgrader, kamillete og en snarlig release.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af